Mama lui de regim - Oana Racheleanu - Blog

Mama lui de regim


 

Scriam acum ceva timp, aici, ca urma sa ma duc la ultimul control pentru stomac. Ei bine, n-am ajuns chiar a doua zi. Ba s-a facut o greva la metrou, ba am petrecut pana tarziu si nu m-am putut trezi la 7 dimineata. Am ajuns abia astazi la spital.

Cand ma asteptam ca medicul sa imi dea unda verde la mancare si bautura… poc! Tratament si regim inca o luna. Am hiperaciditate pe fond nervos. Se poate ca ulcerul sa fi revenit. La partea asta mi-au dat lacrimile. Mi-a propus sa mai fac o endoscopie dar am refuzat politicos. Pur si simplu nu ma simteam in stare.

De sarbatori voi manca supa si piure. Genial!

Asa ca am sa revin la viata mea insipida de acum 2 saptamani. Probabil o sa ajung de 30 kg. Si inca ceva. Fie ca va place sau nu, de acum o sa fac orice astfel incat sa-mi fie mie bine. Acuma-i atunci. Sa vedem cu cati prieteni mai raman 😀

Stiu ca nu sunt amuzanta. Sunt doar trista. Va doresc sanatate!

10 Comments
  • radar
    noiembrie 27, 2009

    Io o sa ma distrez alaturi de tine chiar daca o sa bei doar apa, cat o camila :D. App, cand mancam ciorba aia „La mama”?

  • deargreen
    noiembrie 27, 2009

    Bine ca am apucat sa beau niste vin si o lingura de bere. Pai ciorba am voie. Poate in weekend. Dar ia-ma usor, sa-mi revin din soc.

  • Rusu Catalina
    noiembrie 27, 2009

    Oana eu te sustin.Eu vreau sa tin regim, da ai sa razi, ca sa slabesc, de fapt sa dau nenorocita asta de burta jos, pe care am facut-o doar de la fast-food-uri.Te sustin in toate!

  • deargreen
    noiembrie 27, 2009

    Multumesc mult! Da-mi mie burta. Am s-o pun pe ici, pe colo 😀

  • Luiza
    noiembrie 27, 2009

    Lasa ma Onutza k regimul este sanatate curata, toxine la minim, fara excese…cat despre kg…ne-om face noi mari, daca te incalzeste cu ceva si eu am ajuns pe la 40…asa ca…o luna se implineste chiar de Craciun, atunci vei avea unda verde la mancare drept un dar de la Mosul..pooppp..:)

  • Elena
    noiembrie 27, 2009

    Draga mea, priveste ceea ti se intampla ca pe ceva din care trebuie sa inveti nu ca pe-o povara de care vrei sa scapi. Accepta „problema” cu care te confrunti si „mergi” la cauza care a declansat-o! Doar asa vei putea intelege de ce a aparut. Boala apare in plan fizic dupa o perioada (mai lunga sau mai scurta) in care mintea si sufletul iti sunt afectate de ceva.
    Ai auzit de Valeriu Popa? A fost un fenomen… terapeut si un om extraordinar care m-a uimit cu ce ne-a lasat. Spun „ne-a lasat” pentru ca nu mai este printre noi.
    El sustine ca absolut toate bolile au o cauza mentala si ca un nou mod de a gandi te poate vindeca…
    Uite ce spune el despre ulcer (asa ai gandit/simtit o perioada de timp, inainte ca boala sa se declanseze): „Inspaimantare. Teama de nou. Incapacitatea de a asimila ce e nou. Prea mult. ”
    Tot el spune ca un mod de gandire transformat te poate ajuta! Sa gandesti cam asa: „Viata ma accepta. Asimilez tot ce e nou ca eveniment din orice zi. Totul este bine.”
    Scrie-ti chestia asta pe mai multe postituri, sa le ai la indemana mereu, si adu-ti aminte cat mai des sa le citesti pana cand ajungi sa crezi ceea ce spui. Asta pentru ca la inceput iti va fi putin mai greu… dar persevereaza, vei vedea si rezultatele.
    Iti trimit si link-ul unde poti citi mai multe: „Vindecare prin gandire” – http://www.vindecare.go.ro/rindex.htm
    Sanatate maxima! Cu drag, Elena B.

  • deargreen
    noiembrie 27, 2009

    Nenea doctorul care imi vrea binele da’ ma chinuie, a zis ca de Craciun nu am voie nici sarmalute, nici carnati, nici bunatati de la Mosu’. Asta e. O sa plang pe langa voi 😀

  • deargreen
    noiembrie 27, 2009

    Multumesc tare mult, draga mea Elena. O sa fac orice, numai ca sa pot manca din nou ciocolata! 😀 Glumesc. Ca sa fiu sanatoasa. Toate cele bune!

  • Violeta
    noiembrie 27, 2009

    Lasa Onutza,capu’ sus! Mai ràu de mai ràu!…mai putina carne,mai putin sàrat,mai putin dulce,mai putin…. , nu face ràu,din contrà ,e mult mai sànàtos! Gandeste-te ca ceea ce vei manca este ceea ce te va face bine! Ai sa vezi…ai sa bubui de sanatate! 🙂 pup!

  • deargreen
    noiembrie 27, 2009

    Mai putin de-aia, mai putin de-aia… O sa raman si eu mai putina. :)) Merci! Pup!