La multi ani si numai bine! - Oana Racheleanu - Blog

La multi ani si numai bine!


 

Probabil asta va fi ultimul post pe care il scriu anul asta. Maine plec la casa numarul 2, in asa zisa Siberie a Romaniei, Dobrogea. Sper sa si ajung. Daca raman blocata pe undeva, sa stiti ca o sa scriu ganduri degerate pentru voi.

N-am facut niciodata un bilant la sfarsit de an. Nu pentru ca mi se intamplau prea multe chestii, ci pentru ca nu le acordam atentia maxima. Anul asta a fost unul plin. Am pierdut unii prieteni, am castigat altii, mi-am lasat sufletul prin tari straine, apoi l-am recuperat si l-am incredintat, aproape mort, unei inimi de trei ori mai mare decat mine. Am reusit sa ma gasesc si pe mine. Am ajuns la lectia 5 din capitolul „Tu esti cea mai importanta” si sunt la inceputul manualului „Spune NU atunci cand o simti”. Am ras, am plans si am dansat foarte mult. Dar, ciudat, nu ma simt obosita. Ma simt atat de vie…

Apropos de asta: v-ati gandit vreodata ce inseamna „La multi ani!”? De multe ori raspundem in mod automat: „Multumesc!” Pentru ce imi multumesti? Pentru ca ti-am urat sa traiesti, nu? Si inca multi ani, nu asa… Imi doresc sa traiesti multi ani si imi doresc sa deschizi ochii si sa fii constient ca maine poti sa mori. Sau chiar azi. Mie mi-e atat de frica de moarte, incat probabil o sa incep sa plang de fericire ca traiesc, data viitoare cand mi se va spune „La multi ani!”.

Sper sa aveti niste sarbatori minunate, eventual cum le-am descris in postul precedent. Bucurati-va de viata, de oamenii de langa voi si de zapada.Sa auzim de bine, dragilor!

La multi ani!

2 Comments
  • Rusu Catalina
    decembrie 21, 2009

    Inainte de toate Sarbatori fericite si cat mai frumoase alaturi de cei dragi tie, Oana draga!In al doilea rand iti doresc MULTI ANI fericiti si cat mai multe sarbatori in sanul celor dragi.
    Si inca un sfat, nu-ti doresc sa treci printr-un eveniment neplacut(cum am patit eu cu accidentul) dar crede-ma pe cuvant, daca nu iti e frica de moarte , viata e mult mai frumoasa. Eu nu mai am nici un stres, adik, merg singura noaptea pe strada, pornesc zilnic masina increzatoare si ma bag cu ea in trafic, trec strada cu atentie ce-i drept, dar nu imi e frica de nebunii care merg haotic. O viata si o singura moarte avem, tot ce imi doresc este sa nu fie una dureroasa, sau precedata de o perioada lunga de suferinta fizica.Asta va doresc si voua, tuturor.

  • zuzu
    februarie 2, 2010

    Mai sunt 3 zile si iti voi spune din nou ” La Multi Ani „…. dar daca da Domnul sa vad vreo lacrima in ochii tai …. sa zicem doar ca vei vedea inca o data cam cat de mare este inima mea. Iti multumesc…. pentru acest sentiment pe care, nici nu stiu cum sa-l definesc in acest moment, si pentru ca esti cine esti si traiesti cum traiesti, pentru ca faci tot ce faci, scrii tot ce scrii si spui tot ce spui …. Iti multumesc, pentru ca toate astea imi arata cum, si ma ajuta in fiecare zi sa te iubesc.